Християнска книжарница 'Бъдеще и Надежда' - често задавани въпроси


1. Какво е необходимо за да направя поръчка?
За да направите поръчка е необходимо да имате адрес в България и да се регистрирате в сайта. Ако сте под 18 години, трябва да имате съгласието на родителите си, за да направите поръчка.

2. Задължително ли е да се регистрирам?
Регистрацията е безплатна и задължителна, тя включва адреса, на който ще бъдат доставяни поръчаните продукти, потребителско име и парола, с които можете да проверявате изпълнението на поръчките и да правите нови без да е необходимо да се регистрирате отново.

3. Забравил съм своите потребителско име и парола?
Ако сте забравили потребителското си име и парола можете да ги получите автоматично на e-mail адреса, който сте използвали при регистрацията.

4. Как да поръчам продукт?
За да поръчате продукт трябва да щракнете на бутона "Добави"

5. Как да поръчам повече от един продукт?

За да поръчате повече от един брой от продукт използвайте стрелките на страницата "Кошница". Със стрелка /нагоре/ увеличавате броя на продукта, а със стрелка /надолу/ го намалявате. За да откажете продукт е необходимо да намалите броя му до нула.
За да поръчате повече от един продукт е необходимо след като поръчате първия, да отидете на страницата на всеки следващ и да щракнете на бутона "Добави" или "Поръчай" като изберете модификацията ако има такава.

6. Как да направя поръчка?
След като сте събрали желаните от Вас продукти в кошницата, трябва щракнете на бутона "Към касата"
На този етап Вашата поръчка все още не е направена. На появилата се страница ще видите:
1. Адреса, който сте дали за доставка и линк за да го промените ако желаете;
2. Списък с избраните продукти и информация кой кога ще бъде доставен, ако желаете да промените количеството от даден продукт или да го откажете върнете се на страница "Към магазина";
3. Начинът за доставка – за момента е достъпен „Наложен платеж”
4. Поле, в което можете да добавите допълнителна информация
Като щракнете на бутона "Потвърди" на тази страница Вие правите поръчка на FutureHope-bg.com, в Общите условия за ползване на FutureHope-bg.com можете да видите Вашите права и задължения по отношение на направените поръчки.

7. Как да потвърдя поръчката?
Ако за пръв път поръчвате от FutureHope-bg.com е необходимо да потвърдите направената поръчка. Едва след като поръчката бъде потвърдена ние се ангажираме със доставянето й.
След като направите поръчката си, ще бъдете прехвърлени на страницата за потвърждение. За да я потвърдите трябва да напишете името и паролата си и да натиснете бутона [ Потвъждавам ].
Ако не потвърдите поръчката си до 7 дни след направата и - тя бива автоматично отменена.

8.Как да платя своята поръчка?

На този етап, поръчката Ви може да бъде платена само чрез  наложен платеж – плащате по време на доставката от куриерската фирма

9. Как да видя дали съм направил поръчка?

Веднага след като направите поръчка можете да я видите в раздела "Статус на поръчка" от менюто горе. Във същият раздел можете да видите информация за всички ваши направени до този момент поръчки и до къде е стигнало изпълнението им.

10. Рекламация
Съгласно Закона  за защита на потребителите, ако след доставката на книга при първоначален преглед, съхранение или използване, клиентът установи, че тя е с дефекти - лош търговски вид, липсващи или повредени страници, разместени коли и/или не притежава описаните в сайта характеристики, клиентът има право да предяви рекламация.
Рекламацията се предявява устно или писмено на представител на книжарница "Бъдеще и Надежда" /адрес: ул. Веслец #69, София/. Клиентът трябва да посочи обекта на рекламация (една или повече книги), както и тяхната цена, причината за рекламация и адрес и телефон за контакт. Рекламацията се извършва на посочените координати в рубрика КОНТАКТИ.
При приемане на рекламация, стоката ще бъде заменена с нова в срок от десет дни, считано от датата след предявяване на рекламацията. Разходите по доставката в този случай се поемат от книжарница FutureHope-bg.com. Ако замяната е невъзможна, клиентът има право да върне книгата, при което заплатената от него сума се възстановява от книжарница FutureHope-bg.com

11. Как да отменя направена поръчка?
Ако поръчката Ви все още не е потвърдена и не подлежи на автоматично потвърждаване, за да я отмените не я потвърждавайте, тя ще бъде автоматично отменена след като е стояла непотвърдена една седмица.
Ако поръчката е потвърдена се свържете възможно по скоро с нас, за да преустановим изпълнението й.

12. Мога ли да заменя дадена стока която съм закупил?
Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от седем работни дни, считано от датата на нейното получаване. В случай на отказ молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа и със съпровождащата я документация. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. При замяната на даден продукт с друг куриерските разходи са за сметка на клиента.

13. Какви са начините и цените за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриер на посочения от Вас адрес. При доставка с куриер е добре да знаете че доставките се извършват предимно в работно време. Приблизителната цена за доставка на книга от София до населено място в провинцията е 5 лева. Когато поръчвате повече от един продукт цената за доставка се разпределя между продуктите и като цяло е по-ниска отколкото ако поръчвате продуктите един по един.

14. Какъв е срокът за доставка?
Срокът за доставка е до 5 работни дни.
Ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена в тези срокове, поради изчерпване на определен продукт във фирмите вносителки, ще бъдете своевременно уведомени по имейл за срока на закъснението. Моля след получаване на такъв имейл да ни информирате склонни ли сте да изчакате или да анулирате поръчката!

 

ЗА КОНТАКТИ

Християнска Книжарница и Издателска къща "Бъдеще и Надежда"

Адрес: София, ул. Веслец 69

Телефон: (02) 931-09-22

E-mail: futurehope@abv.bg

Read Chinese Bible Online

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОРИ И ПРОДУКТИ