Християнски книги arrow Страхът - Част Втора
Страхът - Христо ГешановСъветване на хора със зависимост

Страхът - Част Втора
Вижте изображението в пълен размер


Страхът - Част Втора

( Христо Гешанов )
Цена за единица (книга): 9.90 лв.

“Съзнателното и системно изграждане на себе си е е дин път, изпълнен с вътрешни (субективни) и външни (обективни) трудности и пречки от най-различно естество. Но по този път има и предостатъчно вътрешни и външни добри обстоятелства и съюзници. Те са телесни, душевни и духовни. Ако ги опознаете и системно ги използвате, ако ги втъчете във вашия начин на живот, тогава пътят ще става все по-безопасен и успешен.”

Христо Гешанов

Съдържание:

  • Страхът от Бога
  • Онзи, който няма страх от Бога
  • Профилактика и терапия
  • Приложение 1 – Списък с най-често срещаните фобии
  • Приложение 2 – Библейски показалец
  • Приложение 3 – Библиография на ползваната литература

Цена: 9.90 лв. Страници: 239

АВТОР:

христо гешанов

Христо Гешанов - роден е през 1936г. в София. Завършва философия и психология в СУ ”Климент Охридски” и специалност „Управление на духовните дейности”в Академията за обществени науки. Прочита седем пъти Библията с цел да я обори и намери противоречия в нея. Създател и председател на Българското йогическо дружество, а по-късно и учредител на Асоциация „Феномени”, включваща екстрасенси, ясновидци, астролози, гадатели, уфолози, но навлизайки все по-дълбоко във вярата, подава своята оставка. В търсенето на истината открива, че науката не противоречи на Библията и затова продължава научната си работа, отърсена от идеологически и други схеми. Нещо повече, дълбочината и светлината на вярата му помагат да преосмисли своя живот и стойността на християнските ценности. Така стига до прошката за стореното от него срещу вярващите.

Животът на Христо Гешанов протича между Библията и космоса, както е озаглавен и едноименния обемен научен труд, който излиза през 1999 с публикацията на т.І и ІІ, а днес достига до VІІт. Гешанов е ученик на Кирил Серафимов, създателят на научната фантастика у нас. Още в единадесети клас изнася първата си лекция за междузвездните полети. Той е един от учредителите на Международната академия „Космос и философия” – остров Крит (1989) и е бил член на Управителния съвет на Българското Астронавтическо дружество и ръководител на Работна група по космически психологии. В настоящия момент негови проекти се разработват в Отдела за перспективни изследвания към НАСА.Обновено на: Thursday, 14 December 2017 22:19

ЗА КОНТАКТИ

Християнска Книжарница и Издателска къща "Бъдеще и Надежда"

Адрес: София, ул. Веслец 69

Телефон: (02) 931-09-22

E-mail: futurehope@abv.bg

Read Chinese Bible Online

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОРИ И ПРОДУКТИ