Християнски CD arrow Пасторска конференция - Дейвид Киркууд
Очите му те търсят и днесПечелене на души

Пасторска конференция - Дейвид Киркууд
Вижте изображението в пълен размер


Пасторска конференция - Дейвид Киркууд

( Дейвид Киркууд )
Цена за единица (CD): 10.00 лв.

СЪДЪРЖАНИЕ:

В годините след падането на комунистическия режим в България, евангелското пространство беше широко отворено за влиянието на западната християнска духовност и култура. Заедно с контейнерите с хуманитарни помощи в България се вмъкнаха мисионери, пророци и апостоли със съмнително богословие и мотиви. С високопарни проповеди и обещания за неминуем просперитет и светло бъдеще, тези духовни колонизатори успяха да напомпат емоционално средностатистическия български евангелист с изкривена представа за християнството и нереалистични очаквания от Бог и Неговото Слово.

Петнадесет години след демократичните промени, не малка част от българската евангелска църква се намира в доста тревожно състояние. Библейски доктрини като: живот на покаяние, отделяне от света (святост), отричнае от себе си, ученичество, биват класифицирани като консервативни, не прогресивни и остарели, и се подменят с извън библейски доктрини, фантазии (наречени по-благообразно „видения”) и не библейски практики.

През последните 25 години, Дейвид Киркууд е пророчески глас в над 40 държави в света. Глас който призовава църквата да се върне към библейското християнство. Дейвид е ръководител на служение за екипиране на ученици, пастори и служители по цял свят. Това екипиране се осъществява посредством пастирски конференции, разпространяване на книги, аудио касети и интернет служение. Дейвид С. Киркууд е автор на осем книги, включително ежедневно четиво и коментар на Библията – „Твоята най-добра година предстои”. Дейвид и съпругата му Беки са женени от 25 години и имат три деца.

АВТОР:

Дейвид Киркууд

Дейвид Киркууд е служил на християнски лидери на конференции по целия свят повече от две десетилетия. От своя опит като говорител пред десетки хиляди пастори в над четиридесет страни той е събрал в тази книга библейско поучение, което разглежда най-важните въпроси, пред които са изправени християнските лидери днес.
Киркууд обхваща теми като църковен растеж, духовно воюване, развод и повторен брак, библейско тълкуване, домашни църкви, жени в служение, църковно управление, духовни дарби, евангелизиране и много други. Той често предизвиква преобладаващото мнение, като винаги разглежда онова, което Писанието казва. Заключенията му понякога могат да ви изненадат. Основното убеждение на Киркууд е, че всеки християнски лидер трябва да прави ученици, които да се покоряват на всичките Христови заповеди.

Дейвид Киркууд е пастор на Grace Church of the South Hills в Питсбърг, Пенсилвания. Той е поучавал Божието Слово в повече от двадесет и пет страни по света и е автор на много книги, включително: “Прости ми, че чаках толкова дълго, за да ти кажа това”, “Христовият невероятен кръст”, “Божиите изпити”, “Съвременни митове за Сатана и духовното воюване”.Обновено на: Tuesday, 20 February 2018 05:18

ЗА КОНТАКТИ

Християнска Книжарница и Издателска къща "Бъдеще и Надежда"

Адрес: София, ул. Веслец 69

Телефон: (02) 931-09-22

E-mail: futurehope@abv.bg

Read Chinese Bible Online

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОРИ И ПРОДУКТИ