Християнски книги arrow Молете се за мира на Ерусалим
Кръщението и дарбите на Святия ДухНай-доброто от живота

Молете се за мира на Ерусалим
Вижте изображението в пълен размер


Молете се за мира на Ерусалим

( Том Хес )
Цена за единица (книга): 10.00 лв.

“Местоположението на Том Хес е стратегическо на Елеонския хълм през тези последни дни, където той носи Господния товар за Ерусалим – тема, по която цари голямо объркване. Той обича и почита еврейските и арабските водачи на Тялото на Месията в Израел с еднаква жар. Нека Господ използва тази книга , за да излее реки от победоносна и плодотворна молитва за Ерусалим , Израел и Арабския Близък изток в този критичен час.”

Дейвид Дейвис

Главен пастор на “Carmel Assembly” - Хайфа, Израел

“Надявам се книгата “Молете се за мира на Ерусалим” да помогне на евреи и езичници да разберат по-добре многостранните измерения на значението на този град, както и битката за Ерусалим, пред която сме изправени, и да ви отведе към по-ползотворна молитва и работа за неговия мир. В центъра на всичко това е Месията, чието спасение скоро ще изгрее над Ерусалим като запалено светило. Шалом на Ерусалим с неговия Цар, Том Хес Ерусалим и Кесария, Израел

Том Хес

За автора: Призован да подкрепи Божиите цели за Ерусалим, Том Хес живее на върха на Елеонския хълм от 1987г. в “Молитвения дом на Златната Порта” с възможно най-прекия изглед към Златната Порта и Храмовия хълм. Той е пастор на “Ерусалимски Молитвен Дом за Всички Нации” и пасторски пазач на Златната порта и Портата на Витания-Витфагия, участвайки както в 24-часовата Стража в “Ерусалимския Молитвен Дом за Всички Нации”, така и в “Световна стража”. Той е президент на Конференцията “Всички Нации” в Ерусалим и издателска къща “Progressive Vision Publishing”.

Том Хес е автор на голям брой книги, представящи автентичен поглед върху въпросите около Израел, Ерусалим и Близкия Изток. В неговите книги ще имате удоволствието да срещнете теми като: Божия завет с хората и земята на Израел, помиряването на евреи и араби, алия и молитва. Том също така пътува по света, споделяйки Божието сърце относно заветната земя и заветните хора, насърчавайки раждането на все нови и нови 24-часови стражи.

Цена: 10лв.

Страници: 210Обновено на: Thursday, 14 December 2017 22:18

ЗА КОНТАКТИ

Християнска Книжарница и Издателска къща "Бъдеще и Надежда"

Адрес: София, ул. Веслец 69

Телефон: (02) 931-09-22

E-mail: futurehope@abv.bg

Read Chinese Bible Online

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОРИ И ПРОДУКТИ