Ладона Озборн

Ладона Озборн

Ладона Озборн е вицепрезидент и изпълнителен директор на Озборн Интернешънъл – световна мисионерска църква, създадена преди повече от 50 години от родителите й - Т.Л. Озборн и Дейзи Озборн.

Днес служението на Озборн споделя Евангелието на Исус Христос на всеки континент, достигайки повече от 80 нации по света чрез евангелизации и обучение „лице-в-лице” и чрез разпространяване на евангелска литература, издадена на 132 езика.

Д-р Ладона Озборн е основател и епископ на Международния евангелски център за общение на църкви и служения (IGCF), който е международна мрежа на повече от 250 църкви и служения с главен офис в църквата Международен Евангелски Център в Тулса, Оклахома. Тя е член на Колежа на Епископите към Международното общение на харизматичните църкви, който представлява над 7000 пастори, 9000 църкви и повече от 10 млн. Вярващи по целия свят.

Нейното международно служение отразява двукратната заповед на Христос към църквата:

1.    Евангелизиране на непосещаващите църква и
2.    Екипиране на посещаващите църква да станат Христови представители в този свят.

Влиянието на евангелието на Д-р Озборн се изявява чрез масово евангелизиране с чудеса, конференции за лидери, пастори, мисии и жени, разпространяване на евангелска литература, изготвяне на основани на евангелието курсове и чрез нейното обучение и грижа за пастори и църкви, които участват в IGCF. Тя е широко призната и уважавана като авторитет в световните мисии и в църковното лидерство.

Ладона Озборн получи бакалавърска степен по изкуствата от университета в Оклахома, магистърска степен по изкуства и практична теология от Университета Орал Робъртси докторска степен от Американския християнски колеж и семинария.

Д-р Озборн има четири деца и 15 внуци. Тя и съпругът й живеят в Тулса, Оклахома.

 

ЗА КОНТАКТИ

Християнска Книжарница и Издателска къща "Бъдеще и Надежда"

Адрес: София, ул. Веслец 69

Телефон: (02) 931-09-22

E-mail: futurehope@abv.bg

Read Chinese Bible Online

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОРИ И ПРОДУКТИ