Християнско видео и DVD arrow Конференция Неочакван огън DVD
Конференция Неочакван огън CDКръщението и дарбите на Святия Дух

Конференция Неочакван огън DVD
Вижте изображението в пълен размер


Конференция Неочакван огън DVD

( Питър Уинс )
Цена за единица (DVD): 10.00 лв.

Д-р Питър Уинс произлиза от семейство на проповедници и библейски учители. Той е бил пастор на местни църкви за 35 години, създал е нови църкви и служения в над 30 нации по целия свят. Питър е съосновател и директор на "Ходатаи за Канада" за 18 години както и председател на "Националния молитвен комитет на Канада".

Понастоящем д-р Уинс е търсен като мотивационен говорител на конференции, църквни събрания, Библейски училища и семинари за обученир на лидери в САЩ и чужбина.

АВТОР:

Питър Уинс

Д-р Питър Уинс произхожда от семейство на проповедници. И двамата му дядовци и баби са били мисионери, а баща му и четирима от братята му са Божии служители. Д-р Уинс е бил пастор в продължение на тридесет години, създавал е нови църкви и е служил в повече от тридесет страни. Той е ръководил организацията „Ходатаи за Канада” („Intercessors for Canada”) и е бил председател на Националния молитвен комитет на Канада (National Prayer Committee of Canada). През последните години многократно е канен като мотивационен говорител на конференции, църковни служби и при обучение на лидери в САЩ и в други държави.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Ново Вдъхновено изследване на книгата Откровение с Д-р Питър Уинс

1. DVD

2. DVDОбновено на: Tuesday, 20 February 2018 05:19

ЗА КОНТАКТИ

Християнска Книжарница и Издателска къща "Бъдеще и Надежда"

Адрес: София, ул. Веслец 69

Телефон: (02) 931-09-22

E-mail: futurehope@abv.bg

Read Chinese Bible Online

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОРИ И ПРОДУКТИ