Християнски книги arrow Божиите изпити
Благословения или проклятия за следващото поколениеБожията голяма картина

Божиите изпити
Вижте изображението в пълен размер


Божиите изпити

( Дейвид Киркууд )
Цена за единица (книга): 5.30 лв.

"Ако Бог ме обича, защо срещам тези трудности? Какво направих, за да заслужа това? Бог ли ме наказва или дяволът ме атакува? Дали Бог се опитва да ме научи на нещо чрез това?"
Ако си задаваш тези въпроси, тогава тази книга е за теб. Дейвид Киркууд предлага удовлетворяващи, разбираеми отговори на житейските изпитания и дилеми. Черпейки от многото библейски примери за това как Бог изпитва хората, той заключва, че победата е винаги Божията крайна воля и че няма причина никой вярващ да остава в долината на поражението. Твоята вяра в Бога може да те избави и ти можеш да издържиш всеки изпит!

 

АВТОР:

Дейвид Киркууд

Дейвид Киркууд е служил на християнски лидери на конференции по целия свят повече от две десетилетия. От своя опит като говорител пред десетки хиляди пастори в над четиридесет страни той е събрал в тази книга библейско поучение, което разглежда най-важните въпроси, пред които са изправени християнските лидери днес.
Киркууд обхваща теми като църковен растеж, духовно воюване, развод и повторен брак, библейско тълкуване, домашни църкви, жени в служение, църковно управление, духовни дарби, евангелизиране и много други. Той често предизвиква преобладаващото мнение, като винаги разглежда онова, което Писанието казва. Заключенията му понякога могат да ви изненадат. Основното убеждение на Киркууд е, че всеки християнски лидер трябва да прави ученици, които да се покоряват на всичките Христови заповеди.

Дейвид Киркууд е пастор на Grace Church of the South Hills в Питсбърг, Пенсилвания. Той е поучавал Божието Слово в повече от двадесет и пет страни по света и е автор на много книги, включително: “Прости ми, че чаках толкова дълго, за да ти кажа това”, “Христовият невероятен кръст”, “Божиите изпити”, “Съвременни митове за Сатана и духовното воюване”.

 

 

СТРАНИЦИ:

212

 Обновено на: Thursday, 14 December 2017 22:18

ЗА КОНТАКТИ

Християнска Книжарница и Издателска къща "Бъдеще и Надежда"

Адрес: София, ул. Веслец 69

Телефон: (02) 931-09-22

E-mail: futurehope@abv.bg

Read Chinese Bible Online

ТЪРСЕНЕ ПО АВТОРИ И ПРОДУКТИ